05 august 2020

Acuzaţii la adresa liberalilor: Interlopi politici cu mentalitate mafiotă

Gabriel Pecheanu

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, îi acuză pe liberali că îi mituiesc pe primarii social-democraţi, cărora le promit „bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL”, iar cine nu cedează este ameninţat şi şantajat. El afimă că va depune plângere penală la DNA împotriva reprezentanţilor PNL.

Sursă foto: Mediafax

„Toţi duduienii galbeni din Guvern – la puşcărie!!! Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceţi trafic de influenţă la masa Guvernului! Voi, hâzilor, toţi cei care vă bateţi joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpuşa şi a fura în continuare! Nu sunt bani de măşti, nu sunt bani de alocaţii, nu sunt bani de pensii. Sunt bani doar pentru mită politică”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

El afirmă că PNL „cară primari la Bucureşti sau le promit în ţară tot felul de proiecte şi bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL- partidul-stat”.

„Cine nu cedează, este ameninţat şi şantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forţa pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunităţile lor. Le spun tuturor primarilor PSD să reziste presiunilor. Uniţi suntem puternici! Nu pot ei şantaja cât pot românii vota! Sfârşitul acestor hoţi şi mafioţi este aproape. De ce tace Iohannis, fostul primar, când partidul lui comite fapte penale una după alta?”, a adăugat liderul interimar al PSD.

El spune că va depune miercuri plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanţilor PNL din Guvern şi din teritoriu care „au transformat instituţiile statului într-un rai al criminalităţii”.

„Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluţionat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni”, a conchis Ciolacu.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .