03 martie 2021

Alin Tişe, un nou atac la adresa liderilor liberali: Aceşti incompetenţi care vremelnic conduc PNL vor rămâne în istorie ca nişte personaje despre care nimeni nu o să-şi mai amintească nimic

Gabriel Pecheanu

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, liberalul Alin Tişe, este nemulţumit de numirea unui membru al UDMR în funcţia de prefect al judeţului şi spune că, în replică, analizează schimbarea din funcţie a vicepreşedintelui UDMR al CJC Vakar Istvan.

Sursă foto: Mediafax

„Am făcut tot ce este omeneşte posibil ca să schimb această decizie, dar, din păcate, nu am reuşit. (…) Este o palmă dată clujenilor, ardelenilor şi filialei Cluj a PNL. Îmi exprim public scuze clujenilor pentru această decizie, întrucât PNL Cluj era îndreptăţit să aibă acest post de prefect. Voi continua din postura de preşedinte al Consiliului Judeţean să lupt pentru oamenii acestui judeţ, iar în prezent analizez posibilitatea, în şedinţa din martie a forului judeţean, a schimbării vicepreşedintelui UDMR de la Consiliul Judeţean”, spune Alin Tişe, într-o intervenţie la zcj.ro.

De asemenea, el consideră că actuala conducere a PNL aduce prejudicii partidului şi că este ”plină de incompetenţi”.

„În ceea ce mă priveşte, ca membru simplu al PNL, această conducere pe care acest partid o are nu mă mai reprezintă şi mă declar liber şi independent faţă de orice personaj care în momentul de faţă conduce PNL la nivel central. Conducerea PNL este cea care aduce mari prejudicii, enorme, acestui partid şi datoria mea şi a noastră este ca la viitorul congres acest partid să reintre în normalitate şi în parcursul său firesc. Aceşti incompetenţi care vremelnic conduc PNL vor rămâne în istorie ca nişte personaje despre care nimeni nu o să-şi mai amintească nimic”, a mai spus Alin Tişe.

Preşedintele forului adminstrativ judeţean îşi doreşte înfiinţarea unei noi platforme în PNL, care să schimbe mentalitatea partidului, dar şi să dea un candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL, la următorul congres al liberalilor.

La începtul lunii trecute, Tişe le-a cerut lui Ludovic Orban şi lui Florin Cîţu să pună prefect liberal la Cluj. Miercuri, însă, premierul l-a numit pe Tasnadi Istvan Szilard, propunerea UDMR, în funcţia de prefect de Cluj.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .