19 iulie 2021

Alina Gorghiu: Sunt momente în care am senzaţia că vrem să-l lăsăm şomer pe Ciolacu

Andreea Tobias

Senatoarea PNL Alina Gorghiu face un comentariu acid la adresa colegilor de partid care-l critică pe premierul Florin Cîţu: „Mai sunt momente în care am senzaţia că vrem să-l lăsăm, unii dintre noi, şomer pe domnul Marcel Ciolacu".

Sursă foto: Mediafax

Alina Gorghiu declară la RFI că toţi liberalii ar trebui să susţină Guvernul condus de Florin Cîţu: „Trebuie să ne uităm către PNL-ul din 2024. Este foarte important să susţinem cu toţii această guvernare, să ţinem cu toţii la credibilitatea premierului, a partidului, a parteneriatului pe care PNL l-a avut constant cu preşedintele Klaus Iohannis şi să alegem varianta care să facă din PNL cel mai puternic partid pentru anul electoral 2024".

Întrebată dacă există liberali care nu susţin actuala guvernare, senatoarea a dat de înţeles că unii colegi de partid critică Executivul condus de Florin Cîţu mai vehement decât o face PSD: „Mai sunt momente în care am senzaţia că vrem să-l lăsăm, unii dintre noi, şomer pe domnul Marcel Ciolacu. Aţi mai văzut atacuri, nu vreau să nominalizez. Competiţia asta nu e despre cei care atacă, e despre cei care construiesc echipe. Numai că unii aleg atenţia presei pentru 24 de ore, atacând guvernarea, atacând premierul, atacând lucrurile bune făcute în această perioadă sau vorbind exclusiv despre trecut".

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .