20 noiembrie 2020

Alt politician confirmat cu COVID-19

Gabriel Pecheanu

Preşedintele PNL Harghita, Sebastian Buzilă, a anunţat joi pe Facebook că rezultatul la testul COVID-19 este pozitiv. Politicianul susţine că are o formă uşoară a bolii şi că va lucra de acasă.

Sursă foto: Mediafax

Preşedintele PNL Harghita, Sebastian Buzilă, s-a infectat cu virusul SARS CoV-2.

„Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID - 19. Voi petrece următoarele 14 zile în izolare, însă rămân aici, alături de voi. O să muncesc de acasă. Până în momentul de faţă am fost norocos şi am avut doar simptome uşoare, sunt încrezător că voi trece şi peste această perioadă”, a scris preşedintele PNL Harghita pe Facebook.

În calitate de „persoană afectată”, Sebastian Buzilă îi îndeamnă pe cetăţeni să respecte regulile cu stricteţe.

„Acum o spun ca persoană afectată: respectaţi regulile cu stricteţe! Virusul nu ţine cont de cine suntem sau ce credem”, a adăugat preşedintele PNL Harghita.

Un mesaj aproape identic a fost postat mai devreme de preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, infectat şi el.

În calitate de „persoană afectată”, Mugur Cozmanciuc îi îndemna pe cetăţeni să respecte regulile cu stricteţe: „Virusul nu ţine cont de cine suntem sau ce credem. Are nevoie doar de o clipă în condiţii de vulnerabilitate pentru a se transmite. Voi petrece toată această perioadă în izolare însă rămân aici, alături de voi. Să vă dea Dumnezeu sănătate!”.
 

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .