07 decembrie 2021

Anunţ despre pensiile speciale ale aleşilor locali

Gabriel Pecheanu

Credem că cea mai bună soluţie este prorogarea cu un an a intrării în vigoare a pensiilor speciale pentru aleşii locali, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu, după şedinţa liderilor partidelor din coaliţia de guvernare.

Sursă foto: Mediafax

„S-a avut această discuţie (referitoare la pensiile speciale pentru aleşii locali - n.r.). Credem că cea mai bună soluţie în acest moment este prorogarea de termen pentru un an de zile”, a declarat Marcel Ciolacu după şedinţa coaliţiei de guvernare.

El a precizat că o nouă întâlnire va avea loc marţi, de la ora 15.00.

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, susţine că orice creştere a pensiilor speciale ar însemna imposibilitatea creşterii pensiilor mici. Este un sistem ipocrit al PSD asimilat şi de PNL, o să-i bântuie acest proiect, mai spune liderul USR.

Pensiile speciale pentru primari, consilieri şi preşedinţi de consilii judeţene au fost introduse prin Codul administrativ din 2019, însă au fost prorogate în fiecare an.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .