10 septembrie 2020

Bădulescu, către Negoiţă: Vreau să-l întreb direct, bărbăteşte, de ce a furat?

Gabriel Pecheanu

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, candidat PSD la Primăria Sectorului 3, l-a invitat la o dezbatere pe Robert Negoiţă: „Vreau sa-l întreb direct, bărbăteşte, de ce a furat”.

Sursă foto: Mediafax

„Am înţeles că domnul Robert Negoiţă este bine, s-a vindecat de Covid-19. Mă bucur că a făcut anunţul acum, asta înseamnă că este apt pentru o dezbatere. Cetăţenii Sectorului 3 merită o dezbatere. Pe această cale îl invit, pentru a treia oară, pe domnul Robert Negoiţă la dezbatere. Am fost în dezbatere televizată atât cu candidatul PNL-USR cât şi cu candidatul PMP. Până acum, domnul Negoiţă s-a ascuns în spatele scutirii medicale, acum sper să nu mai fugă şi să vină să discutăm. Vreau sa-l întreb direct, bărbăteşte, de ce a furat?”, scrie pe Facebook Aurelian Bădulescu.

Candidatul social-democrat mai are şi alte întrebări pentru actualul edil.

„De ce sectorul este împărţit în două, între cetăţeni de rangul 1 şi cetăţeni de rangul 2? De ce a lăsat şcolile din sector complet nepregătite înainte de începerea anului şcolar? De ce, timp de opt ani de zile, şi-a bătut joc de cetăţanii din cartierul 23 August? Domnule Negoiţă nu fiţi laş, veniţi să vorbim”, conchide Bădulescu.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .