07 iunie 2021

Barna: Clotilde Armand are susţinerea USR PLUS în lupta cu mafia gunoaielor

Gabriel Pecheanu

Clotilde Armand are toată susţinerea fermă şi neechivocă a USR PLUS, anunţă Dan Barna. El afirmă că nu este singurul caz şi l-a nominalizat şi pe ministrul Transporturi, Cătălin Drulă: „Ştiam că vor veni astfel de lupte”.

Sursă foto: Mediafax

„Printre temele abordate a fost susţinerea şi un mesaj foarte clar şi neechivoc de susţinere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, şi a luptei pe care ea o poartă cu mafia gunoaielor în aceste zile. Am văzut ce se întâmplă. Ştiam în momentul în care USR PLUS a anunţat că va veni la guvernare, locală şi naţională, că vor veni astfel de lupte - Cătălin Drulă la metrou, Clotilde Armand cu gunoaiele şi sunt multe alte exemple în ţară”, spune Dan Barna.

El spune că este vorba despre o „ieşire dintr-o logică în care noi ne-am obişnuit să ne complacem”.

„Mesajul e unul foarte simplu - cetăţenii Sectorului 1 nu merită să plătească de cinci ori preţul gunoiului faă de marea majoritate a oraşelor din ţară pentru că aşa a dorit acum aproape 20 de ani dl Chiliman. Trebuie să schimbăm aceste contracte prin care toată lumea vede că se fură şi se risipesc bani publici şi se ridică din umeri. De aceea Clotilde Armand are toată susţinerea fermă şi neechivocă a USR PLUS”, adaugă Barna.

El precizează că susţinerea pentru Clotile Armande este „completă” şi precizează că a discutat în weekend cu prefectul Capitalei, Alin Stoica, precum şi cu preiaru Sectorului 1, Clotilde Armand.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .