01 octombrie 2020

Barna, despre imaginile din camera unde par să fie voturi: Dezvăluiri absolut caraghioase

Gabriel Pecheanu

Preşedintele USR Dan Barna a declarat, joi, că imaginile în care se văd persoane în camera în care ar fi voturi sunt o încercare de manipulare, iar cel care iese cu saci este şoferului candidatului PSD, Dan Tudorache.

Sursă foto: Mediafax

Liderul USR spune că poate demonta tot ceea ce a apărut în spaţiul public în legătură cu imaginile în care mi multe apar în camera unde par să fie voturile exprimate de bucureşteni pentru Sectorul 1. Acesta cataloghează dezvăluirile ca fiind „absolut caraghioase”.

„S-a încercat acreditarea ideii că imaginile ar fi fost de aseară (miercuri – n.r.) şi Biroul era închis şi nişte USR-işti au venit pe ho, cu chei false... O minciună ordinară. Imaginile sunt din seara zilei de luni, când BES 1 era în plină activitate, când încerca să finalizeze validare celor 9 sau 11 secţii unde nu se potriveau cheile pe procesele verbale. Acele imagini sunt luate dintr-o perioadă în care Biroul Electoral era în activitate, dar reprezentanţii tuturor partidelor erau acolo”, spune Barna.

În privinţa celui care pare a ieşi cu sacii cu voturi din cameră, Dan Barna spune că este şoferul lui Tudorache, candidat la Sectorul 1 pentru încă un mandat de primar.

„Ideea că s-a plecat cu nişte saci pe uşă.. uşa aceea dă exact în Biroul Electoral al Sectorului 1, în spaţiul unde lucrau toţi reprezentanţii partidelor. Nimeni nu a furat vreun sac.
Următoarea minciună: USR ar fi furat sacii. Domnul care manipulează sacii, care ia sacii şi iese cu ei pe ulă este şoferul lui Tudorache. Persoana respectivă este personal tehnic al Biroului Electoral şi în viaţa de zi cu zi este angajat al Primăriei Sectorului 1, şofer al domnuljui Tudorache şi el este cel care a ieşit cu sacii în mână, în prezenţa preşedintelui de secţie”, spune Barna.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .