01 decembrie 2020

Băsescu: Iohannis a vrut Arcul de Triumf doar pentru el. Urât moment al trufiei unui preşedinte

Gabriel Pecheanu

Traian Băsescu îl critică pe Klaus Iohannis şi afirmă că, de Ziua Naţională, „a vrut Arcul de Triumf doar pentru el”: „Urât moment al trufiei unui preşedinte”.

Sursă foto: Mediafax

„Un simbol peste care nu se poate trece. Arcul de Triumf a fost şi este asociat cu Armata României şi cu poporul care îi aplaudă trecere cadenţată. Azi, de Ziua Naţională, Iohannis a vrut Arcul de Triumf doar pentru el”, este părerea lui Băsescu.

În opinia acestuia, actualul şef al statului „Nu a înţeles că el nu poate înlocui nici armata şi nici poporul”.

„Urât moment al trufiei unui preşedinte. PS – Dacă Ziua Naţională nu a putut fi sărbătorită cu o mare paradă militară şi împreună cu poporul, atunci cuvântarea prezidenţială putea fi ţinută în faţa Corpului Diplomatic, pe peluza de la Cotroceni”, conchide fostul şef al statului.

MApN a organizat, marţi, o ceremonie restrânsă la Arcul de Triumf, la care au participat preşedintele Klaus Iohannis şi membri ai Guvernului.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .