17 martie 2020

Bătălia politică se mută în ONLINE. Un mesaj distribuit de Lia Olguţa Vasilescu a degenerat. Limbaj trivial la adresa lui Lăzăroiu

Monitorul Partidelor

Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidenţial, a postat un mesaj contestat de Olguţa Vasilescu, în care deputata PSD adera la o idee că va veni urgia în România şi că „vom muri cu zile” din cauza inconştienţilor care ies pe străzi.

Sursă foto: Mediafax

Plecând de la postarea distribuită de Vasilescu, Lăzăroiu acuza PSD de propagandă neagră, numindu-l „o dihanie” care induce panică cu mesaje alamiste şi care trăieşte de pe urma lor.

„Acum câteva zile panicau lumea că se raţionalizează alimentele, trimiţându-şi la cozi şi la buluceală electoratul tradiţional, cel mai vulnerabil la virus. Azi circulau o altă gogomănie, că Iohannis "îşi schimbă sângele" la spital (probabil şi-l schimba pe ăla nemţesc cu unul vietnamez)”, a postat Lăzăroiu pe Facebook. 

Lăzăroiu face acest comentariu după ce a share-uit o ştire că „Olguţa Vasilescu a postat un mesaj iresponsabil de amplificare a panicii”. El numeşte PSD un parazit care „înfulecă spaime şi le scuipă multiplicate”.

Replica Olguţei Vasilescu a venit cu un limbaj dublu ca violenţă verbală. Ea se întreabă retoric dacă pe „distrusul” care bagă fake-news-uri în plină stare de urgenţă nu-l controlează nimeni la cap. Mesajul vorbeşte de la sine.


 

 

Postarea de la care a plecat conflictul între cei doi este o trimitere a Olguţei Vasilescu la un mesaj al unei jurnaliste de la Antena 3. Ingrid Mocanu îi critica pe cetăţenii care nu conştientizează că va veni urgia şi nu stau în case, iar România va călca pe urmele Italiei şi Spaniei. „Vom muri cu zile iar indivizii ăştia inconştienţi nici măcar penal nu vor răspunde”
 

 

 

 

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .