22 iunie 2021

Berceanu, contracandidatul lui Vlad Voiculescu la şefia USR PLUS Bucureşti

Gabriel Pecheanu

Şeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, anunţă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că şi-a depus candidatura pentru conducerea filialei USR PLUS Bucureşti.

Sursă foto: Mediafax
„Particip la alegerile interne USRPLUS pentru poziţia de preledinte al Biroului Municipal. Candidez pentru preşedinţia Biroului Municipal Bucureşti cu energia şi înţelepciunea cu care  transform, din <Cenusăreasă> în <Prinţesă>, una dintre cele mai importante instituţii ale statului. Am ajuns să livrez speranţă, energie şi bucurie în vieţile noastre, pentru că există câţiva oameni politici care şi-au asumat că pot, că voi reuşi şi au câştigat. Ofer mai mult decât rezultate cuantificabile, mai mult decat un aer respirabil şi o ţară mai curată. Ofer speranţă, în locul resemnării. Să ne vedem sănătoşi si mai înţelepţi, la urne! Vă mulţumesc pentru susţinere şi vot! Politica trebuie să ne dea, deopotrivă, rezultate şi speranţă! Cu dragoste de voi, Tavi”, anunţă pe Facebook Octavian Berceanu.
 
El a publicat şi o scrisoare de intenţie.
 
Şi fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, candidează pentru aceeaşi funcţie.
 

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .