02 iulie 2020

Candidatul USR PLUS la Primăria Sectorului 5 îl acuză pe Daniel Florea de abuz în serviciu

Gabriel Pecheanu

Candidatul USR PLUS la Primăria Sectorului 5, Alexandru Dimitriu, l-a acuzat joi pe actualul primar de sector, Daniel Florea, de abuz în serviciu după ce panourile sale publicitare, în care îşi prezenta candidatura, au fost date jos la o zi după încheierea contractului cu o firmă specializată.

Sursă foto: Mediafax

„Ieri (miercuri - n.r.) au apărut în 11 locuri din Sectorul 5 afişaje stradale cu prezentarea mea, în calitate de candidat al Alianţei USR PLUS pentru Primăria Sectorului 5. În dimineaţa asta, am primit un e-mail de la societatea cu care am încheiat contractul pentru afişajul stradal prin care mi s-a comunicat: <În această dimineaţă am fost somaţi de către autorităţile locale să dezafişăm de urgenţă posterele electorale. Prin urmare, avem echipele pe teren care se ocupă să le neutralizeze>”, a declarat Alexandru Dimitriu, potrivit unui comunicat de presă.

El a adăugat că acţiunea lui Daniel Florea a fost ilegală.

„Potrivit Constituţiei României, art. 16: <Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări>. Discriminarea pe motive politice este una dintre cele mai grave discriminări. Suntem în faţa unui abuz în serviciu, pedepsit inclusiv de Codul Penal, art. 297. Îl anunţ pe Daniel Florea, acest infractor PSD-ist, că nu ne oprim şi vom continua drumul nostru, la finalul căruia vom învinge şi vom reda Sectorul 5 cetăţenilor”, a afirmat Dimitriu.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .