28 octombrie 2020

Cătălin Rădulescu: Ne place ideea de ecologism. Purtarea măştii nu trebuie să fie obligatorie

Gabriel Pecheanu

Cătălin Rădulescu explică de ce, împreună cu Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu, a ales să candideze pe listele PER: „Ne place ideea de a fi împreună, care suntem patrioţi şi naţionalişti, ne place ideea de ecologism. Noi suntem cei care considerăm că purtarea măştii nu trebuie să fie obligatorie”.

Sursă foto: Mediafax

„Probabil toată lumea s-a întrebat de ce nu ne-am dus la Ponta, la ProRomânia sau în alte părţi şi de am ales această echipă. În primul rând, că toţi suntem luptători şi vrem să construim. Ne place ideea de a fi împreună, care suntem patrioţi şi naţionalişti, ne place ideea de ecologism, ne place ideea de România curată şi putem să ne exprimăm”, spune Cătălin Rădulescu.

El acuză actuala conducere a PSD că cenzura anumiţi parlamentari.

„Am ales să facem echipă pentru că vrem să dăm speranţă românilor. Noi suntem oamenii care ne-am opus restrângerii drepturilor şi libertăţilor umane. Noi suntem cei care considerăm că purtarea măştii nu trebuie să fie obligatorie niciodată în această ţară. Noi suntem cei care ne-am bătut şi ne vom bate pentru libertatea religioasă”, adaugă Rădulescu.

Pe listele Partidului Ecologist Român pentru alegerile parlamentare candidează mai mulţi foşti social-democraţi, printre care Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .