18 octombrie 2021

Ciolacu: 2.000 de morţi, asta înseamnă ambiţia lui Cioloş de a propune un Guvern cu zero şanse

Gabriel Pecheanu

„O săptămână pierdută = 2000 de morţi: asta înseamnă ambiţia lui Cioloş de a propune o ciornă de Guvern cu şanse zero să treacă prin Parlament”, susţine preşedintele PSD Marcel Ciolacu.

Sursă foto: Mediafax

Liderul PSD Marcel Ciolacu spune că propunerea Ioanei Mihăilă la Sănătate, în lista pe care USR o va depune luni în Parlament, este „un cinism făă margini”.

„Când vorbeşti despre responsabilitate, dar să o propui la Sănătate tocmai pe Mihăilă, cea care a recunoscut eşecul său major în a pregăti spitalele pentru valul patru al pandemiei, acesta este un cinism fără margini. Când sute de români mor zilnic, iar tu te agăti de negocieri politice fără sens arată o lipsă cumplită de empatie faţă de drama a mii de familii”, a arătat luni, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta îi acuză pe liderii USR de iresponsabilitate.

„Când matematica arată că schiţa ta de Cabinet-fantomă va strânge cele mai multe voturi contra din istoria Parlamentului, să insişti bezmetic în a prelungi criza politică în plin dezastru sanitar înseamnă, la final, iresponsabilitate. Alianţele politice se fac şi se desfac, economia se poate repara, dar vieţile pierdute nu le mai poate aduce nimeni înapoi”, a mai scris liderul PSD pe reţeaua de socializare.

USR a anunţat duminică validarea, în urma întrunirii Comitetului Politic, a listei de miniştri şi a formei finale a programului de guvernare. Acestea vor fi depuse luni în Parlament, de către premierul desemnat Dacian Cioloş

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .