09 iulie 2020

Ciolacu a discutat cu Arafat despre noua lege privind carantina: Va fi o lege coerentă şi eficientă

Gabriel Pecheanu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit, joi dimineaţă, la Parlament, cu Raed Arafat şi mai mulţi colegi jurişti pentru a găsi „cele mai bune formulări” la noua lege privind carantina şi izolarea „care chiar să-i protejeze pe români în faţa pandemiei, nu să acopere abuzurile”.

Sursă foto: Mediafax

„Cu ajutorul specialiştilor şi al societăţii civile, am construit o lege a carantinei care chiar să-i protejeze pe români în faţa pandemiei, nu să acopere abuzurile! Dimineaţă, am avut o întâlnire la Parlament cu dl Raed Arafat şi mai mulţi colegi jurişti pentru a găsi cele mai bune formulări la noua lege privind carantina şi izolarea. Asta fiindcă Guvernul PNL elaborează şi ne trimite în Parlament doar catastrofe pe care trebuie să le reparăm în regim de urgenţă”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

El a mai afirmat că miercuri i-a chemat la dezbatere pe experţii societăţii civile, care i-au ajutat pe parlamentari să elimine „aberaţiile liberale” ce atentau la drepturile şi libertăţile românilor.

„Azi, după discuţia foarte aplicată cu dl Arafat, avem garanţia că putem da votul final pe o lege coerentă şi eficientă”, a conchis liderul interimar al PSD.

Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, în care trebuia să se dezbată proiectul de lege privind carantina şi izolarea urma să aibă loc joi, începând cu ora 13.00, însă a fost amânată deoarece Comisia juridică, care urmează să aprobe raportul, se va întruni după ora 16.00.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .