01 iulie 2020

Ciolacu: Iohannis reevaluează marile investiţii ale PSD pe modelul Băsescu

Gabriel Pecheanu

Iohannis reevaluează marile investiţii ale PSD pe modelul Băsescu, susţine Marcel Ciolacu: „Sunt bune de numit liberale şi puse în Planul Naţional de Relansare Economică!”.

Sursă foto: Mediafax

„Ministrul Finanţelor a dezvăluit deja câteva mari idei de investiţii din Planul de Relansare Economică, prezentat azi ţării de Iohannis. La capitolul <preluări din programul de guvernare al PSD>, liberalii au punctaj maxim, 5 din 5!”, a scris liderul social-democrat pe Facebook.

Acesta enumeră:

Autostrada Sibiu-Piteşti - 3 din 5 loturi scoase la licitaţie în guvernarea PSD, pe un lot se lucrează efectiv de anul trecut;

Autostrada Comarnic-Braşov - se lucrează din 2019 pe lotul Predeal-Cristian, azi liberalii vin cu modificări majore şi spun că avizele necesare durează 3 ani;

Modernizarea Aeroportului Otopeni - proiectarea şi execuţia gata de licitaţie în octombrie 2019;

Spitalele regionale - la final de guvernare, PSD finalizase lansarea procedurilor pentru spitalele din Iaşi şi Cluj, semnate imediat de Cabinetul Orban;

Sistemul Naţional de Irigaţii - PSD a început şantiere de un miliard de euro din bugetul ţării şi 435 milioane euro de la UE.

„Ce nu spune Florin Cîţu dar a făcut-o deja şeful lui, Orban: PNL a reevaluat până şi proiectul PSD al Fondului Naţional de Dezvoltare şi Investiţii, pe model polonez! Ce credeţi, va putea oare Klaus Iohannis să înghită toate astea, demn ca un pelican, şi să le prezinte drept măreţe invenţii liberale?”, conchide Ciolacu.

Programul economic va fi prezentat miercuri, alături de Klaus Iohannis, a precizat premierul Ludovic Orban. Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, evenimentul va avea loc de la ora 18.00, la Clubul Diplomaţilor, care este situat în cartierul Băneasa.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .