14 octombrie 2021

Ciolacu: Iohannis să coboare printre români, să le vadă suferinţa şi lacrimile

Gabriel Pecheanu

„România a ajuns captivă unei găşti de iresponsabili, preocupaţi doar de funcţii, bani şi satisfacerea orgoliilor politice”, afirmă liderul PSD, Marcel Ciolacu. El apreciază că niciodată „ruptura dintre cei care conduc ţara şi populaţie nu a fost atât de mare”.

Sursă foto: Mediafax

„România a ajuns captivă unei găşi de iresponsabili, preocupaţi doar de funcţii, bani şi satisfacţie orgoliilor politici! Niciodată, în istoria modernă a României, ruptura dintre cei care conduc ţara şi populaţia nu a fost atât de mare. Desemnarea, în batjocură !, a lui Cioloş când românii nu mai au loc - nu doar în spitale, dar şi în cimitire! - arată cât de rupt de realitate, cât de cinic şi cât de lipsit de responsabilitate este Iohannis ”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El afirmă că România se confruntă cu un număr mare de decese din cauza COVID, deşi, după trei luni, preşedinţii Klaus Iohannis spunea că a rezolvat pandemia.

„Dacă astăzi preşedinţii ar fi faţă în faţă cu o familie care şi-a pierdut un bunic, o mamă sau un copil, oare ce le-ar spune ?? Tot că a învins pandemia ??! E prea mult! Cred că a venit acum ca Iohannis să coboare printre români, să le vadă suferinţă, să le vadă lacrimile şi, măcar în ultimul ceas, să ia o decizie corectă. Un guvern de specialişti apolitici, care să gestioneze pandemia şi economia, până la organizarea alegerilor anticipate! După atâta distrugere, e momentul să se apuce şi să construiască! Datoria preşedintelui este să găsească soluţii pentru probleme românilor: epidemie şi venituri care scad dramatic ”, conchide liderul PSD.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .