16 martie 2020

Ciolacu: Mă aşteptam ca Orban să anunţe un plan de măsuri concrete; Am auzit doar sfaturi despre cum să mergem pe stradă

Monitorul Partidelor

Ciolacu afirmă că se aştepta ca premierul Ludovic Orban să anunţe un plan de măsuri concrete pentru protejarea cetăţenilor şi testarea lor, în schimb a auzit doar sfaturi pentru cetăţeni, pentru „oricine altcineva mai puţin Guvernul”.

Sursă foto: Mediafax

„Mă aşteptam, şi cu siguranţă nu sunt singurul, ca premierul Orban să anunţe astăzi un plan de măsuri concrete pentru protejarea cetăţenilor şi testarea lor cât mai rapidă. Mă aşteptam, şi cu siguranţă asta aşteptau şi antreprenorii români, ca premierul Orban să anunţe astăzi măsurile clare şi concrete ce vor fi adoptate pentru a proteja locurile de muncă şi mediul de afaceri românesc (...) În loc de toate aceste lucruri, am auzit cu toţii doar sfaturi despre cum să mergem pe stradă şi despre ce ar trebui să facă alţii, oricine altcineva mai puţin Guvernul”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu. 

Liderul interimar al PSD îi aminteşte că Parlamentul i-a dat „un vot” pentru a lua măsuri ferme, concrete, „nu să se relaxeze la Vila Lac 1”, acolo unde premierul s-a izolat pentru o perioadă de 14 zile, după ce a avut contact cu senatorul Vergil Chiţac, chiar dacă testul pentru coronavirus a ieşit negativ. 

„Cu siguranţă, din vila cu piscină din Primăverii lucrurile se văd roz, dar pentru românii normali, pentru angajaţi şi angajatori, pentru cei tineri sau pentru cei în vârstă lucrurile nu sunt deloc roz. Dimpotrivă! Domnule Orban, Parlamentul nu v-a dat un vot pentru a vă relaxa pe malul lacului, ci pentru a lua rapid măsuri ferme, concrete. Treziţi-vă la realitate, lăsaţi sfaturile şi apucaţi-vă de muncă! Urgent! Până nu este prea târziu!”, a mai spus Ciolacu. 

 

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .