25 februarie 2021

Ciolacu: Nu-mi face vreo plăcere să-i sun pe Orban şi Cîţu, dar copiii merită orice efort

Gabriel Pecheanu

Nu-mi face vreo plăcere să-i sun pe Orban şi Cîţu, dar o viaţă mai bună pentru copiii ţării merită orice efort, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu. Social-democraţii cer majorarea alocaţiilor copiilor de la 214 la 300 de lei.

Sursă foto: Mediafax

“Nu-mi face vreo plăcere să-i sun pe Orban şi Cîţu, dar o viaţă mai bună pentru copiii ţării merită orice efort. Sper că ambii vor înţelege că nu contează al cui e amendamentul, ci mai important este ce înseamnă pentru copii majorarea alocaţiilor”, transmite Marcel Ciolacu.

El face apel către părinţi să intre pe psd.ro/alocatii şi să le ceară parlamentarilor PNL, USR şi UDMR din fiecare judeţ să voteze pentru mărirea alocaţiilor.

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea anunţa că social-democraţii depun un amendament pentru majorarea alocaţiilor copiilor de la 214 la 300 de lei şi a cerut părinţilor să-i „sensibilizeze” pe parlamentarii PNL, USR şi UDMR prin mesaje online.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .