02 iulie 2020

Ciolacu: Nu s-au lăsat până nu au mai dat pe şest o tură de facilităţi fiscale pentru industria păcănelelor

Gabriel Pecheanu

Guvernul Orban nu s-a lăsat până nu au mai dat pe şest o tură de facilităţi fiscale pentru industria păcănelelor, culmea, într-o ordonanţă de urgenţă despre energie şi gaze, a acuzat, joi, liderul interimat al PSD, Marcel Ciolacu.

Sursă foto: Mediafax

„Combinatozaurii din Guvernul PNL nu protejează românii, ci industria păcănelelor! Acesta este programul guvernamental <Îngropăm România>. Nu s-au lăsat până nu au mai dat pe şest o tură de facilităţi fiscale pentru industria păcănelelor! Culmea, într-o ordonanţă de urgenţă despre energie şi gaze!!!! Asta e prioritatea ţăriii, aşa Reclădim România! Ştiu doar să-şi protejeze interesele de afaceri!!! Să-i protejeze pe românii nevoiaşi nici nu ştiu şi nici nu vor”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

El mai acuză că Guvernul nu le-a trimis persoanelor nevoiaşe nici până în prezent măştile promise.

„Ministrul Tătaru s-a dat peste cap să plătească 50 de milioane de euro chiar din plenul Parlamentului, la moţiunea simplă. Totul a fost un nou tun, pe model Unifarm: au spart banii ţării pe o marfă care nu există! Iar când PSD i-a obligat prin lege votată în Parlament să asigure măşti gratuite pentru persoanele fără posibilităţi materiale, PNL a contestat-o repede la CCR. Liberalii fură cu zeci de mii de mâini şi pun profitul păcănelelor inaintea grijii pentru români. Acesta este adevăratul lor program de guvernare, unul care scufundă şi mai tare în loc să scoată ţara din criză”, a adăugat social-democratul.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .