12 ianuarie 2021

Ciolacu: Obiectivul CDR 2.0, îndestularea clientelei de partid

Gabriel Pecheanu

Până la ultima comună, chiar şi directorii de şcoli cu rezultate de excepţie sunt înlocuiţi cu politrucii şi pilele PNL şi USR-PLUS, acuză liderul PSD, Marcel Ciolacu: „Singurul obiectiv al CDR2.0 este #împărţirea tuturor funcţiilor posibile pentru a-şi îndestula întreaga clientelă de partid”.

Sursă foto: Mediafax

„Singurul obiectiv al CDR2.0 este #împărţirea tuturor funcţiilor posibile pentru a-şi îndestula întreaga clientelă de partid! Depolitizarea a fost doar o altă promisiune de campanie. Acum, până la ultima comună, chiar şi directorii de şcoli cu rezultate de excepţie sunt înlocuiţi cu politrucii şi pilele PNL şi USR-PLUS”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Social-democratul a postat şi o fotografie cu un mesaj în care se menţionează că directorul şcolii dintr-o comună din Vaslui a fost schimbat, iar numirea unui nou director nu ar fi fost posibilă făr sprijinul liderului PNL, Nelu Tătaru.

„Totul la vedere şi într-un dispreţ total faţă de profesionişti, elevi şi părinţii care ies în faţa şcolilor închise să protesteze! Când interesele de grup şi de partid o cer, CDR 2.0 trece cu buldozerul peste români”, conchide liderul PSD.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .