29 iunie 2020

Ciolacu: Orban ,,Pilduitorul'' are tupeul să dea românilor sfaturi biblice

Gabriel Pecheanu

Orban ,,Pilduitorul'' are tupeul să dea românilor sfaturi biblice: amenda e o formă de îndreptare, dar..doar pentru popor, în condiţiile în care ,,Sfinţii petrecerilor'' Rareş şi Costel au încălcat fără ruşine toate regulile, a declarat, luni, Marcel Ciolacu.

Sursă foto: Mediafax

„Orban <Pilduitorul> are tupeul să dea românilor sfaturi biblice: amenda e o formă de îndreptare, dar… doar pentru popor! <Sfinţii petrecerilor> Rareş şi Costel, dar şi alţi fruntaşi liberali, care au încălcat fără ruşine toate regulile, nu se supun canoanelor procesului-verbal de contravenţie. Pentru ei nu există lege, nu există bun-simţ, nu există reguli”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

Preşedintele interimar al PSD a afirmat că restul „trebuie puşi la colţ, să sufere în continuare, să nu se poată trata în spitale, să plătească amenzi şi să fie ţinuţi doar în frică şi teroare”.

„Dumnezeu nu bate cu parul, domnule Orban! Din guvernarea dumneavoastră, mai lipseşte invazia lăcustelor ca tabloul apocalipsei pe care aţi provocat-o cu bună ştiinţă să fie complet”, a conchis liderul social-democrat.

Premierul Ludovic Orban s-a declarat îngrijorat de faptul că terasele nu mai respectă regulile de distanţare socială.

„Miercuri voi convoca toţi miniştri şi toate instituţiile care au atribuţii de control pentru a face o analiză a planului de măsuri pentru a asigura respectarea regulilor. S-a văzut clar că în foarte multe locuri nu s-au respectat regulile şi există un risc de transmitere a virusului crescut din cauza nerespectării acestor reguli”, a declarat Ludovic Orban.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .