06 decembrie 2021

Cioloş, mesaj pentru PSD şi PNL: o să vă bântuie subiectul pensiilor speciale

Gabriel Pecheanu

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, susţine că orice creştere a pensiilor speciale ar însemna imposibilitatea creşterii pensiilor mici. Este un sistem ipocrit al PSD asimilat şi de PNL, o să-i bântuie acest proiect, mai spune liderul USR.

Sursă foto: Mediafax

Dacian Cioloş consideră că majorările dezbătute de partidele aflate la guvernare vor produce efecte în cazul pensionarilor cu venituri mari.

„Orice creştere a pensiilor speciale ar însemna imposibilitatea creşterii pensiilor mai mici... PSD minte de ani de zile îi minte pe pensionari... Ţinem în sărăcie pensionari cu pensii mici deorece majorările se duc la pensiile mare, este un sistem ipocrit al PSD asimilat, iată, şi de PNL”, a declarat, luni, Dacian Cioloş, în cadrul unei conferinţe de presă.

Liderul USR mai spune că trebuie reformat sistemul de pensii, astfel încât prioritate la majorare să aibă pensiile mici.

„O să-i bântuie acest subiect... Dragilor de la PSD şi PNL, trebuie să vă asumaţi acest lucru”, a spus Cioloş.

Surse din lumea politică arată că proiectul care vizează eliminarea pensiilor speciale în cazul aleşilor locali ar putea fi amânat cu un an.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .