22 februarie 2021

Cîţu: Invitaţia nu are legătură cu bugetul, ci să vadă cât rezist eu la înjurăturile lor. Rezist!

Gabriel Pecheanu

Invitaţia în Camera Deputaţilor nu are nicio legătură cu bugetul României, ci să vadă cât rezist eu la înjurăturile lor, a afirmat premierul Florin Cîţu. Ea spune că bugetul pe 2021 este unul echilibrat, credibil şi care forţează reforma.

Sursă foto: Mediafax

„Românii ar trebui să ştie că această invitaţie nu are nicio legătură cu bugetul României. M-au invitat să vadă cât rezist eu la înjurăturile lor. Eu vă spun că acest prim ministru rezistă”, spune în Camera Deputaţilor Florin Cîţu, la Ora Premierului.

El i-a nominalizat liderii care îl contestă - Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu şi Mihai Tudose, „toţi slugile lui Dragnea şi Vâlcov”.

Pentru că un social-democrat a pus lângă pupitru o coasă de carton, preşedintele de şedinţă le-a cerut parlamentarilor PSD: „lăsaţi această circotecă ieftină”.

Cîţu a afirmat că Grindeanu, „premierul OUG 13 este cel care a scos zeci de mii de români în stradă”, că Mihai Tudose îşi lua salariul în plic.

„Bineînţeles, marii gânditori economici Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu îşi permit să vină cu amendamente la buget care însumate fac 6% din PIB şi propun să nu mai plătim la Comisia Europeană contribuţia. Nu voi permite aşa ceva. Românii trebuie să ştie acest lucru - avem un buget echilibrat, un buget credibil, primul buget după 30 de ani recunoscut acest lucru şi de Consiliul Fiscal şi de instituţiile internaţionale, un buget construit în jurul investiţiilor, un buget care forţează reforma”, conchide premierul Florin Cîţu.

În timpul discursului pemierului social-democraţii au protestat cu pancarte.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .