10 septembrie 2021

Cîţu le cere membrilor USR PLUS să se dezică de acţiunile liderilor lor

Gabriel Pecheanu

Florin Cîţu le cere membrilor USR PLUS să se dezică de acţiunile liderilor lor, după scandalul de joi din Parlament: „sunt sigur că între membrii USR sunt oameni care nu cred că violenţa este un mod prin care să-ţi impui punctul de vedere”.

Sursă foto: Mediafax

„Eu credeam că suntem la masă cu un partid pro-european, un partid care nu susţine violenţa de niciun fel. Din păcate se pare că m-am înşelat”, spune Florin Cîţu.

E îl acuză pe Dan Barna că a asistat pasiv la evacuarea lui Florin Roman de la prezidiul Parlamentului de către parlamentarii AUR.

„Eu sunt sigur că între membrii USR, între votanţii USR sunt oameni care gândesc şi simt ca noi, oameni care au viziuni pro-europene, oameni care nu cred că violenţa este un mod prin care să-ţi impui punctul de vedere, iar acei oameni sunt sigur că se simt dezamăgiţi de decizia liderilor Dan Barna şi Dacian Cioloş să facă o alianţă care ieri a fost foarte clară pentru totă lumea, în Parlamentul României. Nu poate nimeni să nege că ieri acţiunile celor de la AUR nu au fost susţinute de conducerea USR”, adaugă Cîţu.

Florin Cîţu a făcut un apel către membrii USR „care încă simt pro-european să se dezică de acţiunile liderilor USR”.

Premierul semnalează că au fost parlamentari care nu purtau mască de protecţie la şedinţa de joi şi a cerut instituţiilor statului să-i amendeze pe cei care nu respectă regule sanitare, inclusiv pe senatori şi deputaţi.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .