29 aprilie 2021

Clotilde Armand: Apropiaţi de vechea administraţie au fost răsplătiţi cu locuinţe pentru tineri

Gabriel Pecheanu

Oamenii apropiaţi de vechea administraţie a Sectorului 1 au fost răsplătiţi de fostul primar cu locuinţe dedicate exclusiv tinerilor până în 35 de ani, deşi au sărit rândul pe lista de aşteptare, afirmă Clotilde Armand. Edilul trimite Corpul de control să verifice situaţia: „Vor plăti”.

Sursă foto: Mediafax

„Aflu că oamenii apropiaţi de vechea administraţie (activişti de partid, foşti şefi de direcţii ai primărie, actuali angajaţi ai cabinetului parlamentar al fostului edil, şefi din Poliţia Locală Sector 1 care se ocupau cu filajul meu şi al colegilor la protestele din 10 august 2018 sau angajaţi de la televiziunile Antena 3 şi România TV) au fost răsplătiţi de fostul primar cu locuinţe dedicate exclusiv tinerilor până în 35 de ani. Niciunul dintre ei nu îndeplineşte condiţiile de acordare a locuinţelor şi majoritatea au ''sărit'' rândul pe lista de aşteptare”, afirmă Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 precizează că va trimite Corpul de Control să verifice situaţia.

„Voi iniţia un proiect de hotărâre care să nu mai permită asemenea anomalii. Nimeni nu este mai presus de lege - şi asta trebuie să le intre bine în cap tuturor. Dacă există angajaţi ai primăriei care au făcut nereguli vă asigur că vor plăti”, conchide Armand.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .