29 septembrie 2020

Clotilde Armand cere intervenţia Parchetului General

Gabriel Pecheanu

Este scandal fără precedent la Biroul Electoral al Sectorului 1 al Capitalei, după alegerile locale: candidaţii PSD şi USR PLUS spun că au câştigat alegerile şi cer renumărarea voturilor, iar Clotilde Armand cere intervenţia Parchetului General în acest caz.

Sursă foto: Mediafax

Clotilde Armand, care susţine că a câştigat alegerile în Sectorul 1 şi spune că va solicita Parchetului General să preia ancheta în acest caz, deoarece şi candidatul PSD Dan Tudorache susţine că este câştigător.

„Aud că prietenul lui Omar Hayssam (Marcel Ciolacu) împreună cu fostul primar bolşevic de la Sectorul 1 (da, este un bolşevic pur sânge care a transformat Poliţia Locală în poliţie politică şi a folosit-o să mă urmărească) vor să renumere voturile pentru că ţineţi-vă bine: <voturile reprezintă voinţa şi speranţa oamenilor. Iar acestea nu trebuie în niciun caz furate>. Really? Şi în 2016 ce-aţi făcut domnilor?! Acum, eu vreau să-i lămuresc pe cei doi în felul următor. Astăzi (marţi – n.r.) voi solicita Parchetului General al României să preia ancheta despre situaţia de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Să înţelegem şi noi o treabă”, a spus Clotilde Armand.

Candidatul USR-PLUS la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, l-a acuzat, luni, pe Tudorache de tentativă de fraudare a alegerilor şi a chemat şi poliţia la Biroul Electoral.

Mai multe persoane au fost duse la poliţie.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, susţine că a câştigat un nou mandat: „Am în plus 200 de voturi faţă de Clotilde Armand”.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .