13 octombrie 2020

Clotilde Armand, despre nemulţumiţii din USR: Într-o mare măsură aveţi dreptate

Gabriel Pecheanu

Primarul ales al Sectorului 1, Clotilde Armand, le transmite parlamentarilor USR nemulţumiţi că nu sunt pe poziţii eligibile că „într-o mare măsură” au dreptate: „E greu de acceptat că unii colegi care s-au luptat în Parlament în ultimii 4 ani cu hidra pesedistă nu sunt printre primii pe liste”.

Sursă foto: Mediafax

„E multă forfotă în bula noastră pentru că unii colegi din USR se regăsesc pe locuri greu eligibile la Camera Deputaţilor sau la Senat. (...) În primul rând, am citit comentariile, criticile, acuzaţiile scrise de voi şi vreau să vă spun că într-o mare măsură aveţi dreptate. Da, este greu de acceptat faptul că unii colegi care s-au luptat în Parlament în ultimii 4 ani cu hidra pesedistă (cum nu s-a luptat nimeni în ultimii 30 de ani) nu sunt printre primii pe listele pentru Parlament. Apoi, este dificil de înţeles scoaterea de pe listă a unui coleg în pragul alegerilor interne. Toate acestea lăsate în suspensie şi neexplicate lasă o pată mare şi urâtă asupra noastră”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

El precizează, însă, că în USR PLUS „e cam greu cu combinaţiile şi cu ascunzişurile pentru că până şi certurile noastre interne sunt publice”.

„Cine încearcă asta îşi poate face bagajele şi au revoir din acest proiect politic. Ştiu, suntem un deliciu pentru analiştii politici şi site-urile ’’pe surse’’ care despică firul în patru. Dacă politica este făcută în scop personal nu văd deosebirea noastră faţă de PSD sau alte partide pline cu dinozarui politici. Cred că fiecare candidat care se regăseşte acum pe lista USR PLUS trebuie să aibă în minte că nu merge acolo pentru el, merge pentru ceilalţi, pentru oameni. Sunt sigură că acolo unde am greşit vom repara. Da! Orice greşeală se plăteşte. Iar noi vom plăti în faţa electoratului”, mai arată Armand.

Parlamentari precum Mihai Goţiu, Emanuel Ungureanu şi Florina Presadă nu sunt poziţionaţi pe locuri eligibile pe listele pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

(sursa: Mediafax)

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .