20 noiembrie 2020

Clotilde Armand: Începem curăţenia

Gabriel Pecheanu

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei, acuză: „Constat că responsabilii din Poliţia locală continuă să mă urmărească şi să-şi folosească funcţia publică pentru a face poliţie politică. Începem curăţenia”.

Sursă foto: Mediafax

„Daniel Doboş nu este consilierul meu, nu a fost şi nu va fi. Fiţi foarte atenţi: Tot ce aţi citit despre această temă în ultimele 24 de ore este fake news. În alt registru: constat că responsabilii din Poliţia locală continuă să mă urmărească şi să-şi folosească funcţia publică pentru a face poliţie politică. L-am demis ieri pe şeful poliţiei locale Sector 1. Astăzi vor pleca din Poliţia Locală toţi angajaţii care au făcut şi fac poliţie politică. De la primul la ultimul. Şi începem curăţenia cu departamentul de monitorizare”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

Directorii Administraţiei Domeniului Public, Poliţiei Locale Sector 1 şi Direcţiei Investiţii din cadrul Primăriei vor fi demişi din funcţie începând de marţi, anunţă un comunicat al Primăriei Sector 1.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .