28 septembrie 2020

Clotilde Armand, ironii la adresa lui Dan Tudorache

Gabriel Pecheanu

Candidatul USR PLUS la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, îl ironizează pe actualul primar, Dan Tudorache, după ce a spus că a câştigat un nou mandat: „PSD este istorie în Sectorul 1 şi nu-i vine a crede”.

Sursă foto: Mediafax

„Aud că fostul primar al Sectorului 1 nu ştie să numere. Nu-i nimic. Îl învăţăm noi. Până atunci vă spun doar atât: PSD este istorie în Sectorul 1 şi nu-i vine a crede. Oricum, suntem cu ochii pe ei până avem toate datele oficiale”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, susţine că a câştigat un nou mandat: „Am în plus 200 de voturi faţă de Clotilde Armand”.

„Breaking news! După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi faţă de Clotilde Armand. Aşteptăm rezultatele oficiale de la BEC!”, scrie pe Facebook Dan Tudorache.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .