17 noiembrie 2020

Clotilde Armand nu iartă: Şefi din Primăria Sectorului 1, demişi din funcţie

Gabriel Pecheanu

Directorii Administraţiei Domeniului Public, Poliţiei Locale Sector 1 şi Direcţiei Investiţii din cadrul Primăriei vor fi demişi din funcţie începând de marţi, anunţă un comunicat al Primăriei Sector 1.

Sursă foto: Mediafax

Motivele care au stat la baza acestei decizii sunt incompetenţă în exercitarea funcţiei deţinute, lipsă de responsabilitate în cheltuirea banului public, achiziţii suspecte şi lipsa rezultatelor în beneficiul comunităţii Sectorului 1.

Potrivit unei analize interne, aceste trei structuri se află la originea unui deficit bugetar estimat la peste 700 de milioane de lei în acest an.

”Situaţia bugetară a Primăriei Sectorului 1 este mai rea decât m-am aşteptat. Am găsit un deficit de peste 700 de milioane de lei în 2020 care pune în pericol plata salariilor şi a contractelor aflate în derulare. Este o situaţie intolerabilă, iar interesele comunităţii Sectorului 1 impun luarea urgentă de măsuri drastice”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .