02 decembrie 2020

Clotilde Armand: O spun foarte ferm. Nu vom ceda în faţa nimănui

Gabriel Pecheanu

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, transmite firmei de salubritate că nu va plăti din bugetul local ceva care deja a fost plătit: „O spun foarte ferm: nu vom ceda în faţa nimănui. Nu voi accepta să fim luaţi de proşti de această companie care emite facturi nelegale”.

Sursă foto: Mediafax

„Am strâns astăzi împreună cu actorii, voluntarii şi cetăţenii revoltaţi de situaţia pe pe care o vedem şi o trăim gunoiul din piaţa Amzei. În Sectorul 1 este plin de gunoi lăsat ostentativ pe străzi şi trotuare de prestatorul de servicii de salubrizare pentru că acesta are impresia că noi vom ceda şi vom plăti nişte facturi emise nelegal. O spun foarte ferm: nu vom ceda în faţa nimănui. Pe mine nu mă interesează cum au procedat înainte această companie cu foştii edili, pe mine mă interesează să îşi respecte contractul şi legea”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

Ea afirmă că, din informaţiile sale, s-au trimis facturi către primărie la suprapreţ.

„Acest serviciu de salubrizare ne costă un sfert din bugetul local anual. Este o sumă fantastică pe care comunitatea o plăteşte să fie curat în sector. Şi vedeţi cât de curat este... Am ajuns să le facem noi treaba astăzi în piaţa Amzei. Pe banii noştri. Eu nu voi plăti din bugetul local ceva care deja a fost plătit, eu nu voi accepta să fim luaţi de proşti de această companie care emite facturi nelegale Primăriei. Este inadmisibil să trateze cu atâta tupeu comunitatea locală. Repet: nu vom face nici un pas în spate în lupta noastră cu cei care încearcă să fenteze legea. Iar pentru asta voi depune la Parchet o nouă plângere”, conchide edilul Sectorului 1 al Capitalei.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .