08 septembrie 2020

Codrin Ştefănescu, dezvăluiri despre Liviu Dragnea: Este pedepsit

Gabriel Pecheanu

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu spune că a fost în vizită la fostul lider al partidului Liviu Dragnea şi dezvăluie că acesta este pedepsit şi că trebuie să se opereze la coloană, pentru că are dureri imense.

Sursă foto: Mediafax

„Anunţ pentru membrii, simpatizanţii şi sustinātorii PSD! Astāzi am fost in vizitā la Liviu Dragnea! Liderul nostru uitat de Ciolacu şi echipa sa de academisti SRI, provizoriu aflaţi la conducerea partidului. Pe care şi l-ar dori putrezit in închisoare şi niciodatā liber. Liviu mi-a spus cā este pedepsit dupā interviul dat in presā! Singurul caz dupā Revoluţia din Decembrie 89! I-au interzis dreptul la muncā, îl ţin forţat in camerā, i-au interzis dreptul la pachete, vizite şi interviuri in media! Deşi sunt cereri imense in acest sens”, scrie pe Facebook Codrin Ştefănescu.

Fostul secretar general al PSD acuză că lui Liviu Dragnea îi este refuzat dreptul la sănătate.

„Chiar şi dreptul sāu la sānātate este refuzat, amânat, tergiversat. Trebuie sā se opereze la coloanā, are dureri imense şi asteaptā sā i se permitā asta! E un om puternic, nu plânge, nu urlā! Dar ceea ce i se intâmplā este inadmisibil! Sistemul este înfricoşat de el, ştim asta! Dar unui patriot nu trebuie sā i se încalce toate drepturile, doar pentru cā PSD şi opinia publicā tac complice! Sunt mulţi oameni curajoşi care vor lua poziţie in sensul acesta! Eu sunt unul! Am vrut sā vā informez ca sā ştiţi situaţia realā! Sunt sigur cā avocaţii sāi vor prezenta situaţia asta intr-o conferintā de presā in zilele urmātoare. Fiţi alāturi de el! Are nevoie, deşi nu o cere”, conchide Ştefănescu.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .