08 iulie 2020

Dancă: Pentru o viaţă sănătoasă, fără Coronavirus, nu mai ascultaţi de politicienii mincinoşi

Gabriel Pecheanu

Pentru o viaţă sănătoasă, fără Coronavirus, nu trebuie să mai ascultaţi de politicienii şi propangandiştii mincinoşi, a declarat Ionel Dancă, şeful Cancelariei premierului. El acuză că PSD, filialele de la Pro Romania, ALDE, Avocatul Poporului şi CCR se fac vinovaţi de zădărnicirea bolilor.

Sursă foto: Mediafax

„555 de cazuri noi de infectare cu Coronavirus în România în ultimele 24 de ore! PSD+ filialele de la Pro Romania, ALDE, Avocatul Poporului, CCR şi din alte instituţii ale statului au sabotat efortul românilor responsabili de până acum şi se fac vinovaţi de zădărnicirea combaterii bolilor. Politizarea absurdă a epidemiei împotriva efortului guvernamental şi medical de limitare a răspândirii epidemiei, negaţionismul pericolului Covid pentru câştig electoral ieftin şi incitarea la nerespectarea deciziilor Guvernului, conspiraţioniştii de serviciu ai manipulării publice şi, nu în ultimul rând, asimptomaticii liberi care nu respectă regulile de protecţie sanitară şi îşi pun în pericol sănătatea lor şi a celor din jur, ne-au adus în acest punct, cu cel mai mare număr de infectări într-o singură zi de la începutul epidemiei”, a scris, miercuri, pe Facebook, Ionel Dancă.

El a mai afirmat că, „pentru o viaţă sănătoasă, fără Coronavirus în România”, românii nu trebuie să mai ascultate de „politicienii şi propangandiştii mincinoşi şi iresponsabili”, ci trebuie să respecte cu toţii recomandările autorităţilor publice şi sanitare.

„Aceasta este singura soluţie pentru a evita restricţiile publice impuse pentru a limita răspândirea epidemiei cu Coronavirus şi nu există altă cale pentru a putea reveni la normalitate şi pentru relansarea economică a României”, a conchis oficialul guvernamental.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, miercuri, că în România a fost depăşit pragul de 30.000 de îmbolnăviri, după ce în ultimele 24 de ore au fost diagnosticate 555 de noi cazuri de COVID-19.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .