26 martie 2020

Demisie „fulger”. Un medic chirurg va conduce Ministerul Sănătăţii. Cine este Nelu Tătaru, propus să preia funcţia după plecarea lui Costache

Alina Mihai

Ludovic Orban, premierul României, a declarat că secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Nelu Tătaru este propunerea pentru conducerea ministerului Sănătăţii, după ce Victor Costache şi-a dat demisia.

Sursă foto: Mediafax

„El face parte din echipa de la Sănătate, a fost, este şi va fi în prima linie a bătăliei contra coronavirus. Deja stăpâneşte foarte bine procedurile, planul de măsuri. Astăzi e la Suceava, l-am sunat şi l-am informat privitor la intenţia mea de a-l propune”, a declarat Ludovic Orban.

Nelu Tătaru are 48 de ani, este secretar de stat în ministerul Sănătăţii, este medic chirurg şi a lucrat în trei spitale ca asistent, ulterior medic la Spitalul Judeţean Vaslui, medic rezident la Spitalul de Urgenţă Iaşi, medic chirurg, director general şi manager al Spitalului Municipal Huşi.

El a absolvit în 1998 Facultatea de Medicină Generală la UMF Iaşi.

În 2012 a fost consilier local în oraşul Huşi.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .