16 martie 2020

Denise Rifai scrie pe Blogul lui Cristoiu: O Românie Mută de Frică. Politicienii, preocupati doar să-si consolideze Puterea!

Monitorul Partidelor

Denise Rifai a scris pe Blogul lui Cristoiu după ce şi-a dat demisia de la Realitatea Plus că este speriată şi revoltată pentru ceea ce a trăit în aceste zile când politicienii au tras de timp, iar românii au fost încremeniţi de frică.

Sursă foto: Mediafax

Denise Rifai, realizatoarea talk-show-ului cu cea mai mare audienţă de la Realitatea Plus, a anunţat duminică pe Facebook că a demisionat de la postul TV pe motiv de  ”incompatibilitate” cu noua linie editorială. Demisia lui Rifai vine pe fondul apariţiei în grila de programe a unor emisiuni în care apar tot mai des Miron Mitrea şi Anca Alexandrescu, membri sau consultanţi ai social-democraţilor.

Denise Rifai a postat luni pe Blogul lui Cristoiu primul său mesaj după ce şi-a anunţat demisia de la Realitatea Plus.

”Sunt şi am fost un votant de dreapta. Sunt femeie – am văzut că e la modă în această perioadă politică să invocăm fragilitatea, sensibilitatea dar mai ales instinctul sexului feminin; sunt jurnalist cu pregătire economică şi sunt o româncă care nu vreau şi nu mi-am dorit în niciun moment să plec din România.

Şi toată lumea ştie deja că, deşi îi critic des, l-am sprijinit cu toată fiinţa mea atât pe preşedintele Iohannis cât şi continua nominalizare a lui Ludovic Orban ca premier al României. O susţinere evident marcată şi de frica pe care fiecare om raţional a trăit-o în România ultimilor trei ani, sub regimul Dragnea, care nu a avut nicio jenă în a încerca să schimbe legile statului doar ca să Se Aşeze El Şeful Suprem. El şi cu Irinuca Lui.

Cu atât mai obiectivă şi mai serioasă este deci Critica pe care o aduc astăzi PNL, după aceste zile politice INCREDIBIL de periculoase pe care noi ca stat,  o Românie mută şi încremenită de frică, le-am traversat!

Pentru că tot ceea ce am trăit zilele acestea, când o lume întreagă ia măsuri pentru protecţia lor si a popoarelor lor, mă sperie şi mă revoltă şi mă îngrozeşte deopotrivă!
Şi ştiu însă, că dacă românii nu erau înfricoşaţi de viteza răspândirii acestui virus cumplit, erau în stradă !!!!!!! Oamenii ar fi ieşit în stradă mai abitir şi mai mulţi la număr, ca la Dragnea.  Şi mi-e teamă că aceiaşi oameni nu vor ierta prea repede PNL pentru bâlbele şi insistenţele cu care au prelungit o agonie politică pe care România asta, furată, fără spitale şi paturi la ATI, nu şi-o permitea zilele astea!

Ce au făcut politicienii???? Au tras de timp!!!!! Da! În această stare de şoc şi de panică generală, în loc să ia măsurile ce se impuneau, în loc sa decreteze stare de urgenţă, POLITICIENII noştri AU TRAS DE TIMP CA SĂ-ŞI OCUPE ANUMITE SCAUNE! Şi mă refer deopotrivă la PNL şi PSD. Citeşte continuarea pe blogul lui Cristoiu

 

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .