30 noiembrie 2020

Deputat PNL: Inevitabilul s-a produs

Gabriel Pecheanu

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean transmite că este internat la Spitalul Victor babeş Timişoara, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19: „Inevitabilul s-a produs, din păcate”.

Sursă foto: Mediafax

„De ieri (duminică - n.r.), mă aflu internat la Spitalul Victor Babeş Timişoara, după ce, cu o seară înainte, am prezentat simptome clare de infecţie cu Coronavirus. În prezent, starea mea de sănătate este stabilă, mă simt mult mai bine- cadrele medicale dând dovadă de un profesionalism şi o dăruire pentru pacienţi, greu de înţeles din afara spitalului”, transmite pe Facebook Ben Oni Ardelean.

El ţine să mulţumească managerului spitalului, dr. Cristian Oancea, medicilor, asistenţilor medicali, infirmierelor şi personalului auxiliar, care sunt lângă pacienţi „neîncetat, 24 din 24”.

„Menţionez faptul că în toată perioada de campanie electorală, la puţinele întâlniri avute, m-am protejat, atât eu cât şi ceilalţi participanţi, însă inevitabilul s-a produs, din păcate. Vom ţine legătura în ultima săptămână de campanie, aici, în mediul online, unde am timp să comunic mai des acum. Aveţi grijă de dumneavoastră, protejaţi-vă cât de mult posibil, fiţi optimişti şi nu vă pierdeţi credinţa în Dumnezeu! Împreună vom trece şi peste această încercare”, conchide parlamentarul liberal.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .