06 mai 2021

Deputat PSD: Hai cu toţii la vaccin, am ajuns şi nu găsim

Gabriel Pecheanu

Guvernul livrează cantităţi impresionante în comunităţile din vestul ţării, însă la centrul de vacciare din oraşul Târgu Bujor, judeţul Galaţi, au fost primite doar 12 doze „Pfaizer”: „Hai cu toţii la vaccin, am ajuns şi nu găsim”.

Sursă foto: Mediafax

„Hai cu toţii la vaccin, am ajuns şi nu găsim. Situaţie bizară la centrul de vaccinare din Tg.Bujor. Lipsă vaccin! Pfizer! Guvernul livrează cantităţi impresionante în comunităţile din vestul ţarii, latră haotic clasamente cu <ai lor>, dar restul poporului ce face? Aşteaptă pe <Gheorghiţă la portiţă> să vină cu televiziunea şi seringa? Ieri au fost livrate doar 12 doze Pfaizer, astăzi nimic, mâine nimic şi ne batem cu pumnul în piept că organizarea este impecabilă”, crie pe Facebook deputatul PSD de Galaţi Laurenţiu Gîdei.

El acuză că sunt persoane programate care nu pot fi vaccinate.

„Domnilor guvernanţi, trataţi cetăţenii în mod egal! Vă place spectacolul , organizaţi peste tot modalităţi de vaccinare, (încă puţin şi vaccinaţi şi la disco) dar în centrele organizate cu eforturi locale nu livraţi vaccin! Liraţi vaccin şi în judeţul Gaaţi”, conchide social-democratul.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .