21 ianuarie 2022

Diaconescu: Mă consult cu toţi membrii PMP, fără a mă limita strict la organele de conducere

Gabriel Pecheanu

Preşedintele PMP, Cristian Diaconescu, anunţă că vineri se va întâlni online cu membrii partidului, inclusiv cu cei din Diaspora: „Consider necesar ca, după o perioadă tulbure, să mă consult cu absolut toţi colegii mei din ţară şi străinătate, fără a mă limita strict la organele de conducere”.

Sursă foto: Mediafax

„Vineri, 21 ianuarie, la ora 20.00, voi convoca o şedinţă, prin intermediul platformei Zoom, cu toţi membrii PMP, din toate organizaţiile, inclusiv Diaspora. Consider necesar ca, după o perioadă tulbure, să mă consult cu absolut toţi colegii mei din ţară şi străinătate, fără a mă limita strict la organele de conducere ale partidului. Pentru mine, în calitate de preşedinte, fiecare membru PMP este important şi are un cuvânt de spus. Principiul transparenţei a fost cel după care m-am ghidat în toate poziţiile publice şi politice în care m-am aflat şi tocmai de aceea am decis să procedez astfel şi să nu particip la întâlnirea restrânsă de la Sibiu. Membrii PMP, cei care au intrat şi rămas în Partidul Mişcarea Populară din convingere şi au achiesat la valorile şi principiile noastre, nu trebuie să afle din surse terţe ceea ce se discută în aceste zile în interiorul partidului”, anunţă Critian Diaconescu.

El afirmă că apreciază mesajul dat de Eugen Tomac.

„Totodată, mă bucură foarte mult şi mă încurajează mesajul de normalitate dat, în această dimineaţă, de către domnul Eugen Tomac, din care înţeleg că a decis ca toată lumea să înceteze luptele interne şi să muncească pentru binele şi viitorul partidului şi îl invit, încă o dată, să transmitem acest
mesaj de chemare la unitate într-o conferinţă de presă comună. Cred cu tărie că alături de toţi colegii din partid, din toate eşaloanele, putem să repunem Partidul Mişcarea Populară pe harta politicii româneşti şi putem impune proiectul România respectată ca proiect de ţară”, conchide Diaconescu.

„După o săptămâna fierbinte, vreau să precizez că situaţia în PMP reintră în normalitate. Noi nu avem grupări, nu avem tabere, nu avem fracţiuni. Există doar PMP”, a transmis, joi, Eugen Tomac.

O parte a conducerii PMP a decis, săptămâna trecută, să convoace congresul pentru alegerea unor noi lideri naţionali.

 

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .