13 aprilie 2021

Diana Şoşoacă a sunat la 112 şi a spus că a fost bruscată şi lovită

Gabriel Pecheanu

Diana Şoşoacă a provocat, din nou, un scandal în Parlament, după ce a intrat cu forţa în Comisia Juridică, unde a fost invitată pentru a fi audiată înainte de a fi sancţionată pentru comportamentul din Senat. Scandalul a pornit după ce preşedintele comisiei i-a cerut senatoarei să poarte mască.

Sursă foto: Mediafax

Diana Şoşoacă a provocat un nou scandal în Parlament. Senatoarea, care purta o mască din plastic, a avut un schimb de replici cu preşedintele Comisiei Juridice, Iulia Scântei, după ce aceasta i-a cerut să poarte o mască de protecţie conformă, potrivit Digi24.

Şoşoacă a susţinut că legea „nu precizează ce mască trebuie să poarte“, după ce Iulia Scântei i-a oferit o altă mască, pe care a refuzat să şi-o pună: „Eu nu port porcăria aia de mască. Doamnă, am mască, da? Potrivit legii 55 nu se precizează ce mască trebuie să port. Nu faceţi spectacol cu mine aici şi vă rog să îmi arătaţi articolul din lege unde scrie cum arată o mască. Daţi-mi articolul care spune cum arată masca, să-mi acopere gura şi nasul?“

Scandalul a continuat după ce preşedintele Comisiei i-a spus că în acest caz nu îi permite accesul în sală.

Senatoarea a intrat cu forţa în sală, păzită de doi angajaţi ai Senatului, şi a susţinut că „s-a dat ordin să fie bătută“.

Ulterior, Şoşoacă a sunat la 112 şi a spus că a fost „bruscată şi lovită“, explicând că a forţat uşa pentru că angajaţii Senatului au vrut să îi strivească piciorul: „Este un abuz. Aşteptăm poliţia. Dacă vor lupte cu mine, foarte bine. Eu reprezint românii, iar cetăţenii vor să mă lupt pentru drepturile lor“.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .