31 iulie 2020

Dîncu, invitat să candideze la Primărie contra lui Emil Boc

Gabriel Pecheanu

Deputatul PSD de Cluj, Horia Nasra, consideră că Vasile Dîncu ar trebui să candideze la Primăria Cluj-Napoca împotriva lui Emil Boc.

Sursă foto: Mediafax

Horia Nasra spune că toată organizaţia judeţeană Cluj a PSD ar susţine o astfel de candidatură, mai ales acum când Dîncu „a fost încărcat politic şi simbolic cu responsabilitatea Consiliului Naţional al PSD”.

„Ieri, PSD Cluj s-a întors în urmă cu zece ani şi asta explică şi de ce mulţi primari au plecat din partid. Atunci când munceşti, câştigi şi ai voturi, te aştepţi să conduci, nu să te conducă din spate umbre politice care fug de bătălii electorale. S-a pierdut o luptă dar nu şi războiul :) Din toată această întoarcere în urmă, sper să răsară şi o speranţă pentru organizaţie, candidatura lui Vasile Dâncu la Primăria Cluj-Napoca”, a spus Nasra.

Acesta a subliniat că a sosit vremea unei lupte sănătoase cu Emil Boc şi cu PNL Cluj, în locul confortului unei politici locale partajate.

Sociologul Vasile Dîncu a fost ales, joi, în cadrul Comitetului Executiv Naţional (CExN), preşedinte interimar al Consiliului Naţional al PSD. Decizia a fost contestată de o parte dintre social-democraţi.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .