13 ianuarie 2021

Dominic Fritz: A treia oară n-am scăpat

Gabriel Pecheanu

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a anunţat miercuri că a fost diagnosticat cu Covid-19 şi că va rămâne în izolare pentru următoarele 14 zile.

Sursă foto: Mediafax

„A treia oară n-am scăpat. Din păcate, azi am fost confirmat pozitiv pentru COVID-19. Aseară am simţit dureri musculare şi o stare subfebrilă aşa că am făcut un test azi dimineaţa la prima oră. Rezultatul a venit şi mă obligă la izolare totală timp de 14 zile. Nu am fost contact direct pentru niciunul dintre angajaţii Primăriei Timişoara pentru că am purtat tot timpul mască”, a scris Fritz pe Facebook.

Acesta susţine că viceprimarul Ruben Laţcău va îndeplini atribuţiile de primar.

„Ruben va deveni tată chiar în zilele următoare şi îi îmi pare rău că îi răpesc primele zile cu fiul lui. Imediat ce instanţa va valida şi supleantul din Consiliul Local, Ruben Laţcău va convoca Consiliul Local în formulă completă şi să votăm pe al doilea viceprimar, Cosmin Tabără”, a mai scris primarul.

Acesta a anunţat că va merge la Bucureşti la sfârşitul acestei luni când, împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Nica, va discuta la Guvern despre proiectele comune şi ale oraşului.

„Vă spun cu mâna pe inimă că am avut mare grijă, nu m-am văzut inutil cu nimeni, şi cu toate astea m-am infectat. Fiţi atenţi, purtaţi masca, evitaţi întâlnirile şi deplasările nenecesare. Mai avem puţin, ne vaccinăm toţi şi vom încheia această pandemie”, a mai transmis Dominic Fritz.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .