22 februarie 2021

Dominic Fritz anunţă că mai multe firme care au contract cu Primăria Timişoara nu răspund la email

Gabriel Pecheanu

Primarul oraşului Timişoara, Dominic Fritz, susţine că firmele care nu şi-au respectat contractele privitoare la realizarea unor lucrări nu mai pot fi contactate. Edilul şef se gândeşte să rezilieze contractele şi să refacă licitaţiile.

Sursă foto: Mediafax

Primarul Dominic Fritz s-a referit la contractele care fie sunt în întârziere, fie au fost abandonate de constructori. Sunt şi cazuri, în care firmele nu mai pot fi contactate, spune primarul oraşului Timişoara.

„Fosta administraţie lansează, prin trompetele de serviciu, informaţia falsă că i-aş opri proiectele. Nimic mai mincinos. De trei luni de zile nu fac altceva decât să salvez proiectele începute, dar lăsate fie fără bani, fie cu sute de zile de întârziere. Pentru a doua categorie, dacă vrem să realizăm proiectele, nu există altă soluţie decât rezilierea contractelor cu firmele care nu şi-au făcut treaba şi refacerea licitaţiilor. Este cazul bazelor sportive din Calea Buziaşului şi Calea Şagului. Firmele contractate nici nu mai răspund la mailuri”, a povestit Dominic Fritz, pe Facebook.

În cazul organizării unor noi licitaţii, primarul Fritz anunţă că va impune condiţii de participare mult mai stricte.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .