19 noiembrie 2021

Dragnea, despre Ciolacu: Până şi Cîţu l-a umilit

Gabriel Pecheanu

Liviu Dragea îl critică pe Marcel Ciolacu. „Este, de departe, cel mai mărunt şi mai ridicol personaj al acestor vremuri. Până şi un pion politic de 7% cum e Cîţu l-a umilit pe Ciolacu”, afirmă fostul lider al PSD.

Sursă foto: Mediafax

„La ordine noi, declaraţii noi! Marcel Ciolacu este, de departe, cel mai mărunt şi mai ridicol personaj al acestor vremuri. A prăbuşit cel mai mare partid al ţării şi a arătat tuturor românilor care au votat PSD că nu dă doi bani pe votul lor (transformându-l într-un vot pentru protecţia şi viitorul lui Iohannis, pe faţă). Până şi un pion politic de 7% cum e Cîţu l-a umilit ieri pe Ciolacu şi PSD-ul lui cel nou, ieşind şi spunând, victorios, că PNL a câştigat negocierile şi va da primul premier”, afirmă Liviu Dragea.

Fostul lider al PSD spune că actualii lideri social-democraţi ar trebui să se retragă din viaţa politică.

„Dacă Ciolacu, Dâncu, Grindeanu şi restul ar avea coloană vertebrală, ar dispărea din viaţa politică a României. Azi. Dar pentru că nu au, vom asista în continuare la un circ politic grotesc şi, foarte curând, la un nou fiasco guvernamental care va îngropa ţara. Pentru că realitatea este următoarea: România nu poate fi salvată şi redresată de astfel de nevertebrate politice”, conchide Liviu Dragnea.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .