03 august 2020

Exclusiv "Marius Tucă Show". Vasile Dîncu, preşedinte interimar al Consiliului Naţional al PSD: "Alegerile trebuie amânate. Ne trebuie moarte pentru voturi?"

Adrian Dragomir

PSD cere amânarea alegerilor până în luna martie Vasile Dîncu: "Moţiunea de cenzură este o cerere: toate greselile Guvernului trebuie să fie adunate într-o carte neagră" Vasile Dîncu: "Activul de partid vrea sânge, printr-o bătălie la centru"

Sursă foto: Mediafax

Preşedintele interimar al Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu a vorbit în exclusivitate, în cadrul unei ediţii speciale a emisunii “Marius Tucă Show”, despre moţiunea de cenzură. Sociologul îţi explică de ce Guvernul trebuie să fie demis. Unul dintre principalele motive, spune acesta, ar fi chiar organizarea alegerilor, în plină epidemie de coronavirus.

“Moţiunea de cenzură este o cerere socială, un val de nemulţumire faţă de Guvern. Oamenii îşi doresc asta. (…)Activul de partid vrea sânge, o bătălie la centru pe care să o ducă şi ei. Guvernul trebuie eliminat ca sa nu influenţeze alegerile. Face cadouri în vreme de coronavirus. (…)Nu poţi argumenta căderea Guvernului, doar prin greşelile făcute. (…) Această moţiune trebuie argumentată şi prin dorinţa Guvernului de a face alegeri în vreme de coronavirus. Populaţia este îngrijorată. Ne trebuie moarte pentru voturi? (…) Ar fi rational ca alegerile din 27 septembrie să se amâne.  (…) Cea mai bună ocazie ar fi în martie, cu o pauză de o săptămână pentru alegerile locale şi parlamentare.”, a declarant Dîncu.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .