23 februarie 2021

Explicaţiile lui Dan Barna după episodul cu ochelarii: O întâmplare absolut banală

Gabriel Pecheanu

O întâmplare absolut banală, aşa explică Dan Barna episodul când un angajat al Camerei Deputaţilor a fost chemat să-i ridice ochelarii. Vicepremierul a declarat, pentru MEDIAFAX, că s-a gândit că îşi va ridica ochelarii după terminarea intevenţiilor.

Sursă foto: Mediafax

„Este o întâmplare absolut banală. Ascultându-l pe domnul Ciolacu, mi-au căzut ochelarii de pe pupitru şi i-am lăsat acolo, gândindu-mă că o să-i iau în momentul în care se vor termina intervenţiile, că mi se părea ciudat să mă ridic atunci. Am spus că oricum nu trec pe acolo parlamentari. Dar colega de alături a observat şi a avut iniţiativa să-i facă semn unui coleg din staff-ul Camerei (Deputaţilor - n.r.), pe care l-a rugat să vină să ridice ochelarii. Omul a venit, m-a întrebat unde sunt şi i-am spus că sunt acolo, jos, în faţă. I-a luat, mi i-a dat şi i-am mulţumit. Subiect încheiat”, a declarat pentru MEDIAFAX Dan Barna.

El mai spune că ochelarii nu sunt permanenţi, motiv pntru care nu îi purta.

„Nu aveam nevoie permanent de ei. Stăteau pe pupitru, au alunecat... Chiar m-am gândit să nu-i uit şi să plec fără să-i iau”, a mai spus vicepremierul.

Vicepremierul Dan Barna a dat dovadă de o aroganţă extremă, în plenul Camerei Deputaţilor: i-au căzut ochelarii, dar nu s-a ridicat să-i recupereze, iar o colaboratoare a chemat un angajat al Camerei să facă acest lucru. Barna i-a arătat cu degetul unde i-au căzut ochelarii, iar angajatul îi ridică.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .