10 septembrie 2021

Firea, despre disputa N. Dan - C. Armand pe parcuri: Reglare de conturi mafiotă

Gabriel Pecheanu

Disputa dintre Nicuşor Dan şi Clotilde Armand pe parcurile Herăstrău şi Cişmigiu reprezintă o „reglare de conturi mafiotă în marea coaliţie de dreapta PNL - USR - Plus, în văzul lumii”, afirmă fostul primar general al Capitalei Gabriela Firea, prim-vicepreşedinte PSD.

Sursă foto: Mediafax

„Doamne, Doamne, câtă bătaie de joc la adresa cetăţenilor! Azi, Nicuşor se ceartă cu Clotilde pe parcuri! Pe cele abandonate, distruse, necurăţate, un pericol public! Domnilor imaculaţi Orban şi Barna, nu vă luaţi incompetenţii, leneşii şi căpuşarii bugetelor acasă? În afară contractelor cu firme de consultanţă pentru prietenii lor, nu fac nimic! Nimic pentru oameni!Clotilde se laudā cā preia la sectorul 1 parcurile care aparţin PMB, iar Nicuşor îi transmite sā-şi vădā de parcurile ei şi sā nu uite cā are şi o datorie! Reglare de conturi magiotā, în marea coaliţie de dreapta PNL - USR - Plus, în vāzul lumii! Ruşine sā vā fie”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Ea afirmă că cei doi s-au certat şi pe spitale şi au rāmas fārā finanţare, şi pe termoficare, şi oamenii nu au apā caldā, nu vor avea cāldurā.

„Aşa v-aţi certat şi pe investiţii, iar oamenii de afaceri fug din Bucureşti, unde s-au blocat toate proiectele, şi transferā sume importante de bani în alte mari oraşe ale ţārii şi în Budapesta, Sofia, Belgrad etc. Aţi minţit, aţi manipulat, aţi furat! Un experiment politic hidos, fācut pe viaţă românilor”, conchide Firea.

Nu se pune problema ca Primăria Sector 1 să preia parcurile Cişmigiu şi Herăstrău, transmite Nicuşor Dan: „Clotilde Armand are mult mai multe probleme de rezolvat în sectorul său şi nici nu are capacitatea financiară pentru a face acest lucru”.

Consiliul Local Sector 1 a aprobat proiectul de preluare în administrare a Parcului Herăstrău şi a Parcului Istoric Cişmigiu, a anuţat joi Clotilde Armand.

 

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .