28 octombrie 2020

Firea: Orban patronează vesel-inconştient tot acest sistem guvernamental putred

Gabriel Pecheanu

Gabriela Firea spune că scopul parlamentarelor este un nou guvern, că votul este „singură soluţie pentru a scapă de miniştri incompetenţi şi inumani precum Cîtu, Tătaru, Anisie, Violetă Bau Alexandru”, iar Ludovic Orban „patronează vesel-inconştient tot acest sistem guvernamental putred”.

Sursă foto: Mediafax

„Mā întreabă prieteni şi cunoscuţi ce rost mai are să meargă la vot pentru alegerile parlamentare, dacă la locale a văzut o ţară întreagă ce s-a întâmplat şi nimeni nu a luat vreo măsură. Răspunsul este simplu : tocmai de aceea! Pentru că, nu pot ei fură, cât putem noi munci şi vota! În plus, votul este singură soluţie pentru a scapă de miniştri incompetenţi şi inumani precum Cîtu, Tătaru, Anisie, Violetă Bau Alexandru etc. Cei care, prin măsurile luate, sfidându-i pe români, au compromis economia, sănătatea, educaţia, protecţia socială. Ei ne dovedesc zi de zi, prin deciziile eronate luate, că se poate mai rău azi decât ieri şi mâine faţă de azi”, afirmă pe Facebook Gabriela Firea.

Ea mai spune că Ludovic Orban „patronează vesel-inconştient tot acest sistem guvernamental putred”.

„Scopul parlamentarelor este un nou guvern. Un guvern care să fie format din oameni competenţi, responsabili, cu grijă faţă de salariaţi dar şi pentru investitorii care creează locuri de muncă. Acum, sfidarea conducătorilor faţă de români e maximă, pentru că s-a strâns toată puterea într-o singură <mânā> politică - preşedinte, premier, miniştri, instituţii reprezentative. Un adevărat pericol pentru democraţi”, conchide liderul social-democrat.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .