25 septembrie 2021

Florin Cîţu a ajuns la Romexpo: O să fie un congres organizat impecabil

Gabriel Pecheanu

Premierul Florin Cîţu a ajuns la Romexpo, unde sâmbătă are loc congresul PNL. „O să fie un congres organizat impecabil”, a spus candidatul la conducerea partidului.

Sursă foto: Mediafax

„După ziua de azi, PNL va fi mai putenic, mai unit şi se va pregăti în fiecare zi pentru a câştiga alegeile din 2024”, a spus, la sosirea la Romexpo, premierul Florin Cîţu.

Întrebat despre protestele care au loc în zonă, acesta a spus: „Şi AUR, şi USR, şi PSD sunt în opoziţie, asta face opoziţia, va protesta îmtotdeauna. Nu am văzut cine sunt protestatarii, dar noi susţinem dreptul la opinie”.

Premierul a spus că organizarea congresului va fi impecabilă, „cu aceleaşi reguli şi condiţii în care a fost organizat congresul din 2017, niciun fel de diferenţă, totul va fi tansparent”.

Primul candidat care a ajuns la Romexpo a fost Ludovic Orban.

Întrebat despre posibile fraude, Orban a spus: „Încrederea mea este că nu vor fi încercări. Practic, aici ca preşedinte al partidului n-am putut să intervin. Avem o comisie de organizare a congresului şi, de asemenea, avem o comisie de numărare şi validare a votului care este formată cu repezentare paritară şi care va fi condusă de preşedintele Comisiei de organizare, Theodor Stolojan. Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot astfel încât să fie asiguat secretul votului”.

Liberalii se întrunesc, sâmbătă, la Romexpo, pentru a-şi alege preşedintele pentru următorii patru ani, într-un congres la care vor participa aproximativ 5.000 de oameni. În cursă s-au înscris Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .