15 octombrie 2020

Fost fotbalist din „Generaţia de Aur”, în cursa pentru Parlament

Gabriel Pecheanu

Fostul fotbalist Dorinel Munteanu va deschide lista PMP în judeţul Cluj pentru Senat, fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu pe cea pentru Senat în Bucureşti, iar liderul formaţiunii, Eugen Tomac, va candida pentru un mandat de deputat în Capitală.

Sursă foto: Mediafax

„Există o premieră importantă - PMP intră în această competiţie fără importuri. Suntem partidul care nu a importat niciun parlamentar de la alte partide, oameni care pe ultima sută de metri au venit aici, în curtea PMP, şi ne-au implorat să-i luăm pe listele noastre pentru a aduce plus-valoare”, spune Eugen Toman.

El spune că PMP are liste complete.

La Senat lista PMP va fi deschisă de Cristian Diaconescu, iar la Camera Deputaţilor de liderul formaţiunii, Eugen Tomac.

„Cunoscutul fotbalist Dorinel Munteanu va deschide lista senatorilor PMP în judeţul Cluj”, a precizat Eugen Tomac.

Liderul partuidului cere punerea în aplicare a rezultatului referendumului care a redus numărul parlamentarilor la 300.

„Fac apel public către preşedintele Camerei Deputaţilor şi cer dlui Ciolacu să pună pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor votarea proiectului cu privire la reducerea numărului de parlamentari”, completează Tomac.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .